AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını ıslatmak

Kahve falında başkasını ıslatmak

Kahve falında başkasını ıslatmak kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını ıslatmak gördüyseniz:

  • Gayrimenkulle ilgili, aile büyüklerine bağlı veya iş birliği, ortaklık ya da ekip çalışması gerektiren işler şanslı şekilde ilerliyor.

Kahve falında başkasını ıslatmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur altında ıslanmamak sıkıntısının biteceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslanmış halı görmek onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini hortumla ıslatmak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurda ıslanmış birini görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, işlerinde bereket olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslanıp üşümek kendi işinin patronu olunacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına yorulur.

Kahve falında ıslatılmış nohut görmek mutsuz olacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı yorulur.

Kahve falında yatağını ıslattığını görmek heveslerinin de azalacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir