AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının gelin olduğunu görmek

Kahve falında bir başkasının gelin olduğunu görmek

Kahve falında bir başkasının gelin olduğunu görmek şansın kaçacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının gelin olduğunu gördüyseniz:

  • Gürültü patırtının içinde asıl olan biteni anlamayı ya da planlarını gerçekleştirmeyi başarabilirseniz gerçekten önemli bir noktayı yakalama şansınız olabilir.

Kahve falında gelin ve damat resmi görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında orta yaşlı gelin görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık birini gelin görmek çalışmalarının beğenileceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında altın takılı gelin görmek dertlerinin günden güne artacağına, çok iyi işler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin çıktığını görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine işarettir.

Kahve falında kapalı gelin görmek çok kötü durumlara düşeceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin olmuş birini görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında gelin ve güvey görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir