AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını gelin olarak görmek

Kahve falında arkadaşını gelin olarak görmek

Kahve falında arkadaşını gelin olarak görmek adının her yerde geçeceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını gelin olarak gördüyseniz:

  • Adil davranmayacağını ya da davranmadığını bildiğiniz bir kişiyi engelleyebilmek için yapılması gereken değişiklikleri dile getirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının gelin olduğunu görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını gelin olarak görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını gelin olduğunu görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşının gelin olduğunu görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını gelin olmuş görmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını gelin görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşı gelin görmek çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini gelin eşini damat görmek duaların kabul olacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir