AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu renk güvercin görmek

Kahve falında koyu renk güvercin görmek

Kahve falında koyu renk güvercin görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında koyu renk güvercin gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi, bilgilerinizi veya sırlarınızı paylaşmanız durumunda işinize karışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında koyu renk güvercin görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalettir.

Kahve falında koyu renk idrar yapmak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına yorulur.

Kahve falında koyu renk idrar görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına alamet eder.

Kahve falında koyu renk kan görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyu renk kedi görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında koyu renk halı görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, sağlığını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyu renk deniz görmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyu renk ayakkabı görmek sevinç ve mutluluğa, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir