Kahve falında başkasını ekmek yerken görmek

Kahve falında başkasını ekmek yerken görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına yorulur.

Kahve falında başkasını ekmek yerken gördüyseniz:

  • Belli aksilik ya da olumsuzlukların nedeni astrolojik, biraz bekleyin.

Kahve falında ekmeği yere düşürmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işarettir.

Kahve falında yerlerde ekmek görmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini ekmek yerken görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, tartışmaların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasını ekmek yerken görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında ekmeği yere atmak yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, yokluk çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yere ekmek düşürmek daha kötü günler yaşayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yer fıstığı ekmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yere ekmek atmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top