AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerlerde ekmek görmek

Kahve falında yerlerde ekmek görmek

Kahve falında yerlerde ekmek görmek borcunun da hafifleyeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında yerlerde ekmek gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren bazı konulara nasıl yaklaşacağınızı bilemiyor veya kararsızlık yaşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ekmeği yere atmak hayattan yana umudunun kırılacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını ekmek yerken görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini ekmek yerken görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek delalet etmektedir.

Kahve falında yere ekmek atmak sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yer fıstığı ekmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine alamet eder.

Kahve falında ekmeği yere düşürmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerlerde ekmek görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında yere ekmek düşürmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir