AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer fıstığı ekmek

Kahve falında yer fıstığı ekmek

Kahve falında yer fıstığı ekmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yer fıstığı ekmek gördüyseniz:

  • Olayların korkunç hal almaması için sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında yer fıstığı ekmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine işarettir.

Kahve falında yer fıstığı yediğini görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, eşe dosta yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yer fıstığı topladığını görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze yer fıstığı yemek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yer fıstığı görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hiç istemediği işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında yer fıstık toplamak bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabuklu yer fıstığı yemek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına inanılır.

Kahve falında yer fıstığı toplamak olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir