AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını diş fırçalarken görmek

Kahve falında başkasını diş fırçalarken görmek

Kahve falında başkasını diş fırçalarken görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında başkasını diş fırçalarken gördüyseniz:

  • Belli bir durumun gelişiminden rahatsız oluyorsanız son dakika değişiklikleri yapılması gerekebilir.

Kahve falında diş fırçasını çöpe atmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine inanılır.

Kahve falında diş fırçası aldığını görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diş macunu fırçası görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına delalettir.

Kahve falında diş fırçası vermek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında diş fırçasını kırmak verimliliğinin artacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında birini diş fırçalarken görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine diş fırçası vermek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine inanılır.

Kahve falında diş fırçası çalmak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir