AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini diş fırçalarken görmek

Kahve falında birini diş fırçalarken görmek

Kahve falında birini diş fırçalarken görmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile hayatlarını bozulacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kazancının bol olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini diş fırçalarken gördüyseniz:

  • Partnerinizle ilgili değişiklikler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında diş fırçası kaybetmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine yorulur.

Kahve falında diş fırçası ve diş macunu görmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi diş fırçası görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına inanılır.

Kahve falında diş fırçası kırmak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, bolluk içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eski diş fırçası görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına delalet eder.

Kahve falında birini diş fırçalarken görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Kahve falında diş fırçasını kaybetmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı diş fırçası görmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir