AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş fırçası çalmak

Kahve falında diş fırçası çalmak

Kahve falında diş fırçası çalmak işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, yanlış yollardan döneceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında diş fırçası çalmak gördüyseniz:

  • Geçmişte denemeseniz de, bazı girişimlerinizi, planlarınızı ya da işlerinizi ilgilendiren konularda tekliflere açık olmalısınız.

Kahve falında diş fırçası çalmak hayırlı bir işe iştirak edileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında eski diş fırçası görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş fırçası kırmak geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diş fırçası satın almak hayatının güllük gülistanlık olacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında diş macunu fırçası görmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında diş fırçası almak muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında birine diş fırçası vermek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş fırçasını kaybetmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir