AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını bilezik taktığını görmek

Kahve falında başkasını bilezik taktığını görmek

Kahve falında başkasını bilezik taktığını görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, dertlerin biteceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında başkasını bilezik taktığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekten sıkıntı verebilir ya da yıpratıcı olabilir.

Kahve falında başkasının bilezik taktığını görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının altın bilezik taktığını görmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin altın bilezik taktığını görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında annenin bilezik taktığını görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında altın bilezikler taktığını görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının altın bilezik taktığını görmek yokluk içine düşeceğine, çevrenizden takdir görmeye delalet etmektedir.

Kahve falında koluna bilezik taktığını görmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin altın bilezik taktığını görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir