AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını başı açık görmek

Kahve falında başkasını başı açık görmek

Kahve falında başkasını başı açık görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını başı açık gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir.

Kahve falında başı açık namaz kılanı görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini başı açık ve saçı uzun görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında karısını başı açık görmek düzeninin yıkılmayacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına inanılır.

Kahve falında başı açık kadın görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına alamet eder.

Kahve falında başı açık namaz kılan görmek dinde bilginleşeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü başı açık görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık başla namaz kılmak böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine rivayet eder.

Kahve falında başı açık birini kapalı görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, kendi işinin patronu olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir