AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık başla namaz kılmak

Kahve falında açık başla namaz kılmak

Kahve falında açık başla namaz kılmak arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, zamandan da kar edeceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine inanılır.

Kahve falında açık başla namaz kılmak gördüyseniz:

  • Eyleme geçmeden önce, ne yapmak istediğinizi kafanızda tam olarak netleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında başı açık namaz kıldığını görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baş açık namaz kılmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, herkesten ileriye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık başla namaz kılmak çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında başı açık namaz kılanı görmek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine işarettir.

Kahve falında başı açık namaza durmak başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine işaret eder.

Kahve falında başı açık namaz kılan görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında açık namaz kılmak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında saç açık namaz kılmak istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir