AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı açık namaz kılanı görmek

Kahve falında başı açık namaz kılanı görmek

Kahve falında başı açık namaz kılanı görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, onlara karşı zafer kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başı açık namaz kılanı gördüyseniz:

  • Beklentileriniz ne kadar az olursa o kadar az hayal kırıklığı yaşarsınız.

Kahve falında başı açık namaz kılanı görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalet eder.

Kahve falında başı açık namaz kılan görmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına işaret eder.

Kahve falında baş açık namaz kılmak iflasın eşiğine geleceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine tabir olunur.

Kahve falında başı açık namaza durmak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında başı açık namaz kıldığını görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına rivayet eder.

Kahve falında açık başla namaz kılmak elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini başı açık ve saçı uzun görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baş açık görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir