AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini başı açık ve saçı uzun görmek

Kahve falında kendini başı açık ve saçı uzun görmek

Kahve falında kendini başı açık ve saçı uzun görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, bahtının da çok parlak olacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında kendini başı açık ve saçı uzun gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavırlarının sizi rahatsız etmesine izin vermeyin.

Kahve falında kendini başı açık ve saçı uzun görmek gamsız bir hayat süreceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında açık başla namaz kılmak çekilen çilelerin sona ereceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında başı açık dışarı çıkmak kendi işine sahip olacağına, masumluğunu ispat edeceğine işaret eder.

Kahve falında başı açık bayan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında karısını başı açık görmek zorlukların kolayca aşılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baş açık kuran okumak hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baş açık namaz kılmak mal ve para kazanılacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında başörtülü birini başı açık görmek evi yoksa ev alacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir