AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını başı açık görmek

Kahve falında karısını başı açık görmek

Kahve falında karısını başı açık görmek problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, uzun yıllar yaşayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında karısını başı açık gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak için planlarınızı yenilemeniz gerekiyor.

Kahve falında karısını başı açık görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında karısını açık görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında başı kapalı birini açık görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında baş açık görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini başı açık görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında başı açık birinin kapandığını görmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında camiye başı açık girmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında kendini başı açık ve saçı uzun görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir