AnaSayfa / Genel / Kahve falında avret yerini öpmek

Kahve falında avret yerini öpmek

Kahve falında avret yerini öpmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avret yerini öpmek gördüyseniz:

  • Dost olarak kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı tavır aldığını görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında kadının avret yerini öpmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine işarettir.

Kahve falında avret yerini öpmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğun avret yerini görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir kadının avret yerini görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadını avret yerini görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında erkek avret yerini görmek bazı iş birlikleri yapacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin avret yerini görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında avret yeri kıllı görmek olmayacak hayallere kapılacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir