AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasından terlik almak

Kahve falında başkasından terlik almak

Kahve falında başkasından terlik almak elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, rakiplerini mağlup edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasından terlik almak gördüyseniz:

  • Belli konular sizin müdahaleniz olmadan kendi kendine düzelebilir.

Kahve falında güzel terlik giymek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında tek terlikle yürümek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, bilmediği duyguları tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev terliği görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, her zaman sevgi göreceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük terlik görmek şüpheli bir olay yaşanacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert terlik giymek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun terliğini giymek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, büyük atılımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında ayağına büyük terlik giymek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına işarettir.

Kahve falında ev terlikleri görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir