AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek terlikle yürümek

Kahve falında tek terlikle yürümek

Kahve falında tek terlikle yürümek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında tek terlikle yürümek gördüyseniz:

  • Gereken gayreti göstermeniz durumunda işlerin saat gibi işlediğini göreceksiniz.

Kahve falında tek terlikle yürümek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek terlik giymek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek terlik görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalet eder.

Kahve falında terlik teki görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında terlik teki kaybetmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına yorulur.

Kahve falında terlikle yürüdüğünü görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karda terlikle yürümek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında terlikle karda yürümek sıkıntıların büyüyeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir