AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan duvar görmek

Kahve falında ağlayan duvar görmek

Kahve falında ağlayan duvar görmek büyük paralara sahip olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, şerefe ve izzete, şansın döneceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, bazı girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında ağlayan duvar gördüyseniz:

  • Atlanan detaylar sorun olabilir.

Kahve falında ağlayan duvar görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına delalet eder.

Kahve falında ağlama duvarını görmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına delalet eder.

Kahve falında duvarın üzerine çıkmak atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, ününün çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz duvar silmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında duvara atlamak işlerin sürekli büyüyeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına yorulur.

Kahve falında duvarda saat görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında balkon duvarı görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar saati satın almak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir