AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkon duvarı görmek

Kahve falında balkon duvarı görmek

Kahve falında balkon duvarı görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkon duvarı gördüyseniz:

  • Hangi konularda verimli olabileceğinizi düşünüyorsanız o alana yönelin.

Kahve falında balkon duvarı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına delalet eder.

Kahve falında balkona duvar örmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında balkon duvarının yıkıldığını görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında balkona bakmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında yakınının balkondan düştüğünü görmek mülkiyetinin de artacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkon yıkıldığını görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz balkon görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet eder.

Kahve falında balkonda bebek görmek o kapıyı kapatacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir