AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlama duvarını görmek

Kahve falında ağlama duvarını görmek

Kahve falında ağlama duvarını görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, isteklerinin erteleneceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, karanlıkların aydınlanacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağlama duvarını gördüyseniz:

  • Maddi konularda yenilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında ağlama duvarını görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayan duvar görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına alamet eder.

Kahve falında duvarı yıkmak kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin duvarını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine işarettir.

Kahve falında duvarda bit görmek ters giden olayların düzeltileceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına yorulur.

Kahve falında duvarda tablo görmek insanlara yardım edeceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlık duvarı görmek yeni bir ortama girileceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarları yıkmak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir