AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarın üzerine çıkmak

Kahve falında duvarın üzerine çıkmak

Kahve falında duvarın üzerine çıkmak sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında duvarın üzerine çıkmak gördüyseniz:

  • Parlak sözlerin etkisi altında kalarak kendinizi yıpratabilirsiniz.

Kahve falında yüksek duvara çıkmak küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir duvara çıkmak büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçe duvarına çıkmak aile hayatının kötüye gideceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvarın üzerine çıkmak görme ve alma şansına sahip olacağına, güzel bir evliliğe inanılır.

Kahve falında duvar üzerine çıkmak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında düz duvara çıkmak gözyaşının kuruyacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında duvar üstüne çıkmak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami duvarına çıkmak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir