AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan damat görmek

Kahve falında ağlayan damat görmek

Kahve falında ağlayan damat görmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında ağlayan damat gördüyseniz:

  • İnsanların sizi hiçbir zaman kaybetmeyeceklerini düşünmesini engellemek için değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında ağlayan damat görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü gelin ve damat görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına yorulur.

Kahve falında damatsız gelin görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini gelin eşini damat görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini damat olarak görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında damadıyla evlenmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında damat adayını görmek gönlünün rahata ereceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kızını damadını görmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir