AnaSayfa / Genel / Kahve falında soyulmuş ayva görmek

Kahve falında soyulmuş ayva görmek

Kahve falında soyulmuş ayva görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına delalettir.

Kahve falında soyulmuş ayva gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da akrabanızla zor bir durum yaşayabilirsiniz, duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında soyulmuş ayva yemek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında soyulmuş ayva görmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil ayva görmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine delalettir.

Kahve falında sarı ayva toplamak yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, hayatını yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden ayva almak kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş ayva görmek her zaman hayırlı işler yapacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine ayva vermek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza rivayet eder.

Kahve falında dilimlenmiş ayva görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir