AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasında bıyık görmek

Kahve falında başkasında bıyık görmek

Kahve falında başkasında bıyık görmek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasında bıyık gördüyseniz:

  • Belli konularda ders almamakta ısrar ediyorsunuz.

Kahve falında bıyık traş olmak maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıyıklarının uzadığını görmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıyıklı erkek görmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalın bıyık görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında kaş ve bıyık görmek her nimetin lezzetine varacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında bayanda bıyık görmek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıyıkları dökülmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında bıyığı çıkmak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir