AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin biriyle telefonda konuşmak

Kahve falında sevmediğin biriyle telefonda konuşmak

Kahve falında sevmediğin biriyle telefonda konuşmak uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Daha keyifli konulara vakit ayırmadan önce parasal konulara çeki düzen vermeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında sevmediğin biriyle telefonda konuşmak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevmediğin biriyle konuşmak ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine işarettir.

Kahve falında sevmediği biriyle konuşmak aşık olacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polisle telefonda konuşmak bir daha işyerine gelmeyeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş annesiyle telefonda konuşmak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle telefonda konuşmak yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçakta telefonla konuşmak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Kahve falında ağlayarak telefonda konuşmak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir