Kahve falında başkasına tesbih vermek

Kahve falında başkasına tesbih vermek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasına tesbih vermek gördüyseniz:

  • Gerçeklerden kaçma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında tesbihle salavat getirmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında tesbih boncuğu görmek sağlığının bozulmayacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında tesbih vermek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi tesbih görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işarettir.

Kahve falında ölüden tesbih almak tüm gözleri üzerinde toplayacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasından tesbih almak kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, bereketin ve verimin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tesbihler görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir