AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbihler görmek

Kahve falında tesbihler görmek

Kahve falında tesbihler görmek yeni insanlarla tanışacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, giden birinin geri döneceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında tesbihler gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi her konuda serbest bırakın.

Kahve falında tesbih vermek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında birine tesbih hediye etmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına inanılır.

Kahve falında tesbihin kırıldığını görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında oltu taşı tesbih görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tesbih yakmak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında tesbih atmak çok hayırlı adımların atılacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında tesbihi birine vermek Allah’ın sevgisini kazanacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine yorulur.

Kahve falında tesbih öpmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir