AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih vermek

Kahve falında tesbih vermek

Kahve falında tesbih vermek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, insanlarla uyumunun artacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tesbih vermek gördüyseniz:

  • Herhangi bir ard niyetiniz olmasa bile davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir.

Kahve falında namaz tesbihi çekmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü tesbih görmek rahat bir hayata kavuşacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih bulduğunu görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek tesbihi görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında parlak tesbih görmek maddi zarar edeceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbih dağıldığını görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük tesbih görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına inanılır.

Kahve falında kopmuş tesbih görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, işlerini büyüteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir