AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasından tesbih almak

Kahve falında başkasından tesbih almak

Kahve falında başkasından tesbih almak büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasından tesbih almak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar söz konusu olabilir veya belli sözler verilebilir.

Kahve falında sarı tesbih görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında birisine tesbih vermek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine inanılır.

Kahve falında tesbih ağacı görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kırık tesbih görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil tesbih çekmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine işaret eder.

Kahve falında mor renk tesbih görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tesbih değiştirmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına tabir olunur.

Kahve falında tesbih namaz kılmak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir