AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğe su içirmek

Kahve falında erkeğe su içirmek

Kahve falında erkeğe su içirmek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, insanlardan uzaklaşacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğe su içirmek gördüyseniz:

  • Belli direktifler veya ültimatomlar vermek zararlı olabilir ya da size ültimatom veren kişiler stres yaratabilir.

Kahve falında erkek çocuğuna su içirmek malının artmasını sağlayacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğe su içirmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına işarettir.

Kahve falında erkek bebeğe su içirmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğa su içirmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, rahatının bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içi su dolu mezar görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında susayıp sürekli su içtiğini görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işaret eder.

Kahve falında camide su içtiğini görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında içi su dolu küvet görmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir