AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına iğne yapıldığını görmek

Kahve falında başkasına iğne yapıldığını görmek

Kahve falında başkasına iğne yapıldığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında başkasına iğne yapıldığını gördüyseniz:

  • Dış etkilere fazla yüz vermezseniz size karşı yürütülen düşmenlık ya da kıskançlıklar sonuçsuz kalacaklardır.

Kahve falında iğne yapılmak hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine iğne yapıldığını görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, huzursuzlukların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında iğne yapıldığını görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koluna iğne yapıldığını görmek zor bir döneme gireceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına yorulur.

Kahve falında bebeğe iğne yapıldığını görmek fırsatların heba edileceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işarettir.

Kahve falında iğne yapılmasını görmek yetkili bir göreve atanacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına iğne yapıldığını görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağına iğne yapıldığını görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir