AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğne yapılmak

Kahve falında iğne yapılmak

Kahve falında iğne yapılmak çok bereketli zamanlar geçireceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, zararların üst üste geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iğne yapılmak gördüyseniz:

  • Şartlar veya koşullar değişiyor.

Kahve falında iğne yapıldığını görmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine yorulur.

Kahve falında dişine iğne yapıldığını görmek başarı için fırsatların artacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iğne yapılmasını görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, her işinde hayırla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında koluna iğne yapıldığını görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına iğne yapıldığını görmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, işinin ehli durumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında bebeğe iğne yapıldığını görmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında iğne yapılmak mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine iğne yapıldığını görmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir