AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna iğne yapıldığını görmek

Kahve falında koluna iğne yapıldığını görmek

Kahve falında koluna iğne yapıldığını görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında koluna iğne yapıldığını gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında koluna iğne yapıldığını görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendine iğne yapıldığını görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe iğne yapıldığını görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine delalettir.

Kahve falında başkasına iğne yapıldığını görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, yersiz yere suçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iğne yapıldığını görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Kahve falında birine iğne yapıldığını görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında bacağına iğne yapıldığını görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında iğne yapılmak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir