AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğne yapılmasını görmek

Kahve falında iğne yapılmasını görmek

Kahve falında iğne yapılmasını görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına yorulur.

Kahve falında iğne yapılmasını gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınıza ulaşmaya çalışabilir veya karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında iğne yapıldığını görmek ona kol kanat gereceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koluna iğne yapıldığını görmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında kendine iğne yapıldığını görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında iğne yapılmasını görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Kahve falında birine iğne yapıldığını görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına iğne yapıldığını görmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında dişine iğne yapıldığını görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında iğne yapılmak aydınlık bir döneme girileceğine, girdiği işleri kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir