AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine iğne yapıldığını görmek

Kahve falında kendine iğne yapıldığını görmek

Kahve falında kendine iğne yapıldığını görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, hayallerine kavuşacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kendine iğne yapıldığını gördüyseniz:

  • Kendinizi tanımakta güçlük çekeceksiniz.

Kahve falında kendine iğne yapıldığını görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine iğne yapıldığını görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişine iğne yapıldığını görmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, özel muamele göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iğne yapıldığını görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine rivayet eder.

Kahve falında koluna iğne yapıldığını görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine yorulur.

Kahve falında iğne yapılmak çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına işarettir.

Kahve falında bacağına iğne yapıldığını görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğe iğne yapıldığını görmek eline haram para geçeceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir