AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk çizme görmek

Kahve falında mavi renk çizme görmek

Kahve falında mavi renk çizme görmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, el üstünde tutulacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renk çizme gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce konuyu tam olarak kavramak için, söylenenlere kulak vermelisiniz.

Kahve falında mavi renk çizme görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi çizme giymek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renk çizme giymek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalet eder.

Kahve falında renkli çizmeler görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renkli ev görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renk gül görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkte şal görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli güvercin görmek imkânların çok daha iyi olacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir