AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birine benzemek

Kahve falında ünlü birine benzemek

Kahve falında ünlü birine benzemek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, gitmediği yerlere gideceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında ünlü birine benzemek gördüyseniz:

  • Sade anlatımlar seçmekte fayda var.

Kahve falında ünlü birine benzemek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ünlüye benzemek hayırsız olaylar yaşayacağına, manevi olarak hasar alınacağına delalettir.

Kahve falında başkasına benzemek başkasının hakkına göz dikileceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğe benzemek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, rahatsızlık vereceğine delalet eder.

Kahve falında domuza benzemek ekmeğinin azalacağına, dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında babaya benzemek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında başkasına benzediğini görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına delalettir.

Kahve falında ölen birine benzemek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir