Kahve falında başkasına ayakkabı giydirmek

Kahve falında başkasına ayakkabı giydirmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, huzurlu günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında başkasına ayakkabı giydirmek gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, tökezlemenizi sağlayan basit sorunlarla da artık yüzleşebilirsiniz.

Kahve falında ayakkabı üstüne ayakkabı giymek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun topuklu ayakkabı giymek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin ayakkabısını giymek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı terlik giymek ettiği bütün duaların kabul olacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine rivayet eder.

Kahve falında babasının ayakkabısını giymek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine delalet eder.

Kahve falında siyah beyaz ayakkabı giymek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının yeni ayakkabı giydiğini görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir