AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına ait gelinliği giymek

Kahve falında başkasına ait gelinliği giymek

Kahve falında başkasına ait gelinliği giymek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, aç kalacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına yorulur.

Kahve falında başkasına ait gelinliği giymek gördüyseniz:

  • Sadece gereksiz gösterişler için büyük paralar harcayabilir ya da sadece lüks için bütçenizi sarsabilirsiniz.

Kahve falında başkasına ait gelinlik giymek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait gelinliği giymek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait gelinlik görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına ait elbise giymek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait ayakkabıyı giymek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına işaret eder.

Kahve falında başkasına ait nüfus cüzdanı görmek yaşamının yoluna gireceğine, gözyaşlarının dineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait kolye görmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasına ait gömlek görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir