AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine ait bebek görmek

Kahve falında kendine ait bebek görmek

Kahve falında kendine ait bebek görmek zor ve stresli günler geçireceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında kendine ait bebek gördüyseniz:

  • Herşey kısa bir süre içinde yoluna girecek.

Kahve falında kendine ait erkek bebek görmek edilen duaların tutacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kendine ait bebek görmek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasına ait bebek görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasına ait erkek bebek görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında başkasına ait altın görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait bozuk para görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, geniş bir ev satın alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait saç görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasına ait alyans görmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir