AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına ait yüzük görmek

Kahve falında başkasına ait yüzük görmek

Kahve falında başkasına ait yüzük görmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, hayırlı bir terfi alınacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait yüzük gördüyseniz:

  • Teminat verdiğiniz konularda ilerleme sağlamanıza yardım edecek fırsatlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında başkasına ait yüzük görmek huzurlu ve mutlu olunacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait eşya görmek elindekileri de yitireceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına inanılır.

Kahve falında başkasına ait ayakkabıyı giymek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında başkasına ait erkek bebek görmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait elbise görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine ait eşyalar görmek hayatının zaferlerle dolacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına delalet eder.

Kahve falında başkasına ait ayakkabı görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait elbise giymek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir