AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına ait ayakkabı görmek

Kahve falında başkasına ait ayakkabı görmek

Kahve falında başkasına ait ayakkabı görmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, kul hakkına girmeyeceğine, yollarının açılacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, kazancının çok düşeceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait ayakkabı gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir rahatsızlıği önleyebilir.

Kahve falında başkasına ait ayakkabı görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasına ait ayakkabıyı giymek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, gönül yaralarının iyileşeceği yorulur.

Kahve falında başkasına ait gelinliği giymek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, inancından ödün vereceğine delalettir.

Kahve falında başkasına ait erkek bebek görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, borçlarının kalmayacağına delalettir.

Kahve falında başkasına ait çamaşır görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasına ait elbise görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasına ait gelinlik giymek yeni yollara girileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait yüzük görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir