AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına ait ayakkabıyı giymek

Kahve falında başkasına ait ayakkabıyı giymek

Kahve falında başkasına ait ayakkabıyı giymek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasına ait ayakkabıyı giymek gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilir, amaçlarınıza ulaşmanın yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında başkasına ait ayakkabıyı giymek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine inanılır.

Kahve falında başkasına ait ayakkabı görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine işarettir.

Kahve falında başkasına ait gelinlik giymek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, umutların yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait elbise giymek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına yorulur.

Kahve falında başkasına ait gelinliği giymek fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye ait eşya görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait anahtar görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, işlerdeki karın artacağına alamet eder.

Kahve falında başkasına ait araba görmek aile hayatının sorunlarla dolacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir