AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkası tarafından bıçaklanmak

Kahve falında başkası tarafından bıçaklanmak

Kahve falında başkası tarafından bıçaklanmak fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında başkası tarafından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla bağlantılı işlerde veya yolculuklar esnasında sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında sevgilin tarafından bıçaklanmak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkası tarafından bıçaklanmak bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık biri tarafından bıçaklanmak iyi hissedeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine rivayet eder.

Kahve falında baba tarafından bıçaklanmak aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili tarafından bıçaklanmak olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, daha rahat bir hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşi tarafından bıçaklandığını görmek kariyer planının altüst olacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karısı tarafından bıçaklanmak işlerinin çok açılacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına delalettir.

Kahve falında sevgili tarafından bıçaklanmak endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir