AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel seçilmek

Kahve falında güzel seçilmek

Kahve falında güzel seçilmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, çekilen hasretin biteceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel seçilmek gördüyseniz:

  • Olayların çözülebilmesi için, abartmamak koşuluyla açıkça konuşulması gerekiyor olabilir.

Kahve falında güzel seçilmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhtar seçilmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında milletvekili seçilmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında cumhurbaşkanı seçilmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında takıma seçilmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine delalet eder.

Kahve falında seçilmiş olduğunu görmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine inanılır.

Kahve falında bir göreve seçilmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, kişinin fakirleşeceğine delalettir.

Kahve falında başkan seçildiğini görmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kazancının katbekat artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir