AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere seçilmek

Kahve falında bir yere seçilmek

Kahve falında bir yere seçilmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında bir yere seçilmek gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizde ya da iş hayatınızda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında bir yere seçilmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına inanılır.

Kahve falında muhtar seçilmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında seçilmiş kişi olduğunu görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında başkan seçildiğini görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında seçilmiş olduğunu görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, kişinin isteklerine nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında seçilmiş kişi olmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında milletvekili seçilmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, bir yere taşınmaya rivayet eder.

Kahve falında bir göreve seçilmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir