Kahve falında ağlayan ayı görmek

Kahve falında ağlayan ayı görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, yeterli kimse haline geleceğine, elinin de bolluk göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayan ayı gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

Kahve falında ağlayan ayı görmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında siyah ayı yavrusu görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, giden birinin geri döneceğine işarettir.

Kahve falında ayı yakmak kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayı insan görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine delalettir.

Kahve falında ayı yaralamak esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayı ve kurt görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında karda ayı görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayı sesi duymak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, zorlukların baş göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir