AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı ve kurt görmek

Kahve falında ayı ve kurt görmek

Kahve falında ayı ve kurt görmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, sevgisinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında ayı ve kurt gördüyseniz:

  • Mevcut veya olası fırsatlardan maksimum derecede yararlanmanın yollarını bulmanız gerekiyor.

Kahve falında ayı ve kurt görmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında ayı kurt görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye rivayet eder.

Kahve falında kurt ve ayı görmek elinin döneceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş ayı görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ayı tarafından kovalanmak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayı ve yavrusunu görmek tebrik edileceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneşle ayı aynı anda görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında evine ayı girdiğini görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir